Forloveden hans var alltid trøtt når han kom fra jobb. Men én dag fikk han en åpenbaring.

Tony Emms bor i Cresswell i England, sammen med sin forlovede Charlotte Sperry og parets lille sønn. Charlotte er husmor, og Tony kunne ikke forstå hvorfor hans forlovede alltid var så trøtt når han kom hjem fra jobben. Det var jo tross alt han som hadde hatt en tøff arbeidsdag?

Men da Tony en dag kommer hjem og fant Charlotte og sønnen sovende i sengen, innså han noe veldig viktig. Han tok umiddelbart et bilde av sin sovende familie, og la ut på Facebook for å fortelle om sin oppdagelse.

Hans Facebook-innlegg ble senere hyllet av foreldre verden over, og grunnen er virkelig fin. Slik skriver han:

I blant gir jeg ikke denne kvinnen den verdsettelsen hun fortjener. Når jeg kommer hjem fra jobben er hun alltid «trøtt», selv om det er jeg som har vært på jobb og gjort ting hele dagen.

Men den siste tiden har jeg tenkt på hva denne fantastiske kvinnen gjør når jeg er borte. Hun sitter sikkert med babyen og ser på TV og har en rolig dag, ikke sant? NEI er svaret.


forlovet1

Når jeg går på jobb er hun redd for at jeg skal vekke henne så hun hopper opp med en gang og gjør seg klar for sin hektiske dag. Babyen sparker for han er såklart sulten men det er hun også. Hun spiser ikke men det gjør babyen.

Så sitter hun og leker med ham, bytter en ekkel bleie, leker med ham igjen til han sovner. Da kan denne fantastiske mammaen ta en lur men det gjør hun ikke, hun vasker, plukker opp babyens leker og begynner å vaske opp grytene fra kvelden før.

Så våkner babyen og er sulten. Mammaen har ikke spist frokost enda men hun spiser fortsatt ikke – hun gjør babyen klar for lunsj, og etter lunsjen vil han ha oppmerksomhet og leke. Husk på at hans mamma fortsatt ikke har spist.

forlovet2

All rydding hun gjorde tidigere var forgjeves for nå er babyens leker overalt. Jeg kommer hjem fra jobben og blir irritert for at jeg må rydde opp og sier at hun ikke har gjort noe hele dagen. Men hun har jobbet rumpa av seg for å passe på at babyen er frisk og glad.

Om andre pappaer der ute kjenner det samme som jeg, tenk på hva dere har gjort og på hva hun har gjort. Respekter mammaen til ditt barn. Hun er et spesielt menneske som har gitt opp alt for å oppfostre ditt barn. Jeg elsker virklig mine sovende elsklinger og de fortjener begge å hvile.

forlovet3

Bilder/Kilde.

Ikke rart at Facebook-innlegget ble likt over 70 000 ganger! Det kan være bra å minne seg selv på disse tingene litt av og til, så pass på å dele dette med dine venner for å spre Tonys kloke ord.