Etter at familien ble kalt «fattig» over et improvisert basseng, dukker en fremmed opp med et ekte et.

Da en serie bilder sirkulerte på Facebook som viste tre små barn som prøvde å klare seg med det de hadde på en varm sommerdag, var ikke alle kommentarene så hyggelige.

Barna fra San Antonio, Texas, brukte baksiden av en pickup, som var foret med en stor blå presenning, som et provisorisk svømmebasseng.

Dessverre utløste bildene av det provisoriske DIY-bassenget massevis av ekle kommentarer. De tre barna, sammen med deres foreldre, ble hånet på nettet for ikke å ha råd til et ekte barnebasseng.

Mens fremmede koste seg med å latterliggjøre familien, kalte dem navn som «lat» og «fattig», fulgte en lokal mann med. Hans navn var Todd Arredondo, og han så ikke noe morsomt med det.

Todd, som er eieren av et urbant gruveselskap, vokste ikke opp med mye penger. Han ønsket alltid å komme til et punkt i livet hvor han kunne hjelpe andre, og da han så bildet av barnevognbassenget, vekket det et minne. Da han selv var en liten gutt, husket han hvor glad han ble da en fremmed kjøpte en vannballong til ham, da hans egen familie ikke hadde råd til en. Det var en så enkel gest, men en som satte spor.

Todd så seg lei av de ufølsomme kommentarene, så han sporet opp familiens kontaktinformasjon og dukket opp hjemme hos dem med en utrolig leveranse.

Og den godhjertede Texas-mannen stoppet ikke der… ikke på langt nær.