Overvåkingskamera fanger tenåringens reaksjon etter å ha funnet tapt lommebok med $1500 inni.

Tyler Opdyke fant en lommebok oppkjørselen til et hjem i California da han delte ut flygeblad i nabolaget. Det han gjorde med den ble fanget opp på innehaverens overvåkingskamera.

Hans snille gest har høstet ham ros etter at han returnerte den tapte lommeboken med $1500 i, som tilsvarer nesten 15000 NOK. Men han sier at han ikke skal takkes for å gjøre det rette.

Det viser seg at mannen til Melissa Vang mistet den utenfor hjemmet deres. Tyler banket på familiens dør, men Melissa, som var hjemme med barna sine, var for redd for å åpne døren.

Tyler holdt ganske enkelt lommeboken opp mot overvåkningskameraet ved inngangsdøren, la den under dørmatten og fortsatte med dagen.

«Det er trist at jeg ikke stolte på ham så jeg åpnet døren min når han bare gjorde en god gjerning,» sier Vang. Da hun senere gjennomgikk kameraopptaket, så hun hva Tyler hadde gjort. Hun delte senere hans gode gjerning på Facebook.

Hun åpnet senere døren til Tyler da han kom tilbake for å sjekke lommeboken. Familien ga ham $150 som takk.

Vang sa senere om hvorfor hun la ut videoen: «Jeg tror vi alle må bli minnet på at det fortsatt er gode mennesker der ute.»

Del Tylers gode gjerning med venner og familie.

Loading...