Hver dag sitter denne hunden alene på verandaen. Så kommer en fremmed bort og gjør dette.

Hunden Blossoms liv var en gang et fullstendig mareritt. Denne stakkars hunden ble funnet på verandaen av et forlatt hus. Flere personer prøvde å fange henne, men til ingen nytte. Fordi hun var så forferdelig neglisjert, ble Blossom livredd for all menneskelig kontakt.

En dag postet en kvinne som heter Erika et bilde av en knust hund på nettet. Erika hadde lagt igjen mat og vann på verandaen til Blossom en stund. Da teamet hos Woof Pet Rescue i Woodward i Oklahoma så bildet, steppet de inn og fikk endelig brakt Blossom i sikkerhet. Allerede neste dag begynte Blossom å åpne opp for de godhjertede folkene som ikke ønsket noe mer enn å pleie henne tilbake til friskhet.

24 timer etter at hun ble reddet, fikk Blossom sitt første bad – sannsynligvis den første badet i hele hennes liv! I videoen nedenfor blir Blossom behandlet på sitt første av mange velværeøkter. Det er helt utrolig å se henne i ferd med å lære å stole på og akseptere kjærlighet.

Vent til du ser hva som skjedde med Blossom mindre enn en måned etter at videoen nedenfor ble lastet opp på nettet…

I juni i 2015 var dette livet til Blossom. Alene, livredd og boende på verandaen foran et forlatt hus.
blossom

Den snille kvinnen, Erika, som hadde lagt igjen mat og vann, kunne ikke få tak i henne. Så hun tok et bilde av den ensomme hunden. Bildet ble sett av WOOF Pet Rescue, som klarte å bringe henne i sikkerhet.
blossom2

Hunden som 24 timer tidligere var livredd for menneskelig kontakt, tillot dem å bade henne, for første gang i hele sitt liv.
blossom3

Etter hvert fikk WOOF så mange henvendelser om hvordan det hadde gått med Blossom, og under en måned etter at hun ankom WOOF, fikk hun de beste nyhetene i sitt liv…
blossom4

Sarah og Gary, som hadde hjulpet til med å fange Blossom i utgangspunktet, bestemte seg for å adoptere Blossom selv!
blossom5

Bilder.

Etter et siste besøk til veterinæren fikk Blossom klarsignalet, og Sarah kom og plukket opp sin nye «datter», som nå bor trygt i et kjærlig hjem. Hun vil aldri være alene igjen.

Vennligst DEL Blossoms reise med dine venner på Facebook, og spre vissheten om at utrolige dyreredningsaksjoner skjer hver eneste dag, verden over.