Mamma ble gravid 8 ganger. 60 år senere finner hun et skjult brev i pappas skuffe…

Denne historien er nesten for god til å være sann… men det er den.

Kathy vokste opp med to søstre, en bror og hennes mor. Men farens identitet var alltid innhyllet i mystikk – han var som en skjult familiehemmelighet.

I 2011 var Kathy for lengst blitt en fullvoksen dame, og så sin fødselsattest for aller første gang. Der sto navnet på hennes far: Clifford. Hun fant ham, skrev et brev til han og inkludert sitt telefonnummer. Han gjemte brevet bort i kontorpulten sin.

En dag flere tiår senere, fant Cliffords datter Carol brevet. «Hun jenta i brevet… er det datteren din?», spurte hun ham. Men Clifford sa han ikke visste. På dette tidspunktet var Clifford døende av leukemi og hadde bare 4-6 uker igjen å leve. Carol visste at hun trengte å lære sannheten bak brevet før det var for sent. Hun ringte telefonnummeret i brevet og nådde Kathy – og det er der historien tar en bemerkelsesverdig vending.

Carol og Kathy satte bitene sammen. De vokste opp på samme skole som små barn. De var i de samme klassene. De bodde til og med like rundt hjørnet fra hverandre, og var venner og lekekamerater! Men de hadde ingen anelse om at de var mye mer enn det…

Se videoen nedenfor om denne utrolige historien. Det er virkelig spesielt å se disse to kvinnene finne tilbake til hverandre etter så mange år.

Del denne skjebneshistorien med dine venner og familie på Facebook.