Kona hans var utro – da tok han saken i egne hender og la en slu plan.

Noen ganger dukker det opp historier som sprer seg verden over. Denne historien har spredt seg mye på internett i det siste, og selv om det opprinnelige opphavet er ukjent og vi ikke kan bekrefte om historien faktisk er sann, er den verdt å lese.

Mannen i historien nedenfor var overbevist om at kona hans var utro, men han visste ikke hvordan han skulle håndtere situasjonen. Etter mange runder med seg selv, kom han opp med en plan for hvordan han skulle konfrontere henne, samtidig som han fikk vist alle at det var hun som ødela ekteskapet deres.

Sjekk ut historien nedenfor for å se hva han gjorde…

Jeg hadde en følelse av at hun var utro, alle varsellampene blinket rødt. Hun begynte hele tiden å le mens hun sendte tekstmeldinger, og sa at det bare var moren hennes da jeg spurte hvem det var. Hun måtte stadig jobbe sene kvelder på jobben. Da jeg ringte kollegaene hennes, fortalte de at hun hadde gått fra jobben for flere timer siden. Da jeg spurte henne hva hun drev med, begynte hun bare å le og sa at dette bare var noe de gjorde mot hverandre på kontoret hele tiden.

Øyeblikket da jeg definitivt skjønte at noe var galt var da hun gikk ut for å «kjøpe melk» klokken halv tolv på kvelden og ikke kom tilbake før klokken to på natten. Om jeg skal gi noen et godt råd fra mine erfaringer, så er det at om du mistenker at din bedre halvdel er utro; sett en privatetterforsker på saken. De vet hva de gjør, og de vil skaffe deg bevisene som vil hjelpe deg under skilsmissen.

Flere måneder senere hadde hun bursdag. Jeg vet hva du tenker: Hvorfor i all verden ventet jeg så lenge før jeg konfronterte henne – og måtte det virkelig være på bursdagen hennes?

Svaret på det første spørsmålet er at jeg ville skaffe meg så mye bevis som overhodet mulig, som jeg senere kunne gi til min advokat, og i tillegg at jeg kunne lete etter et sted å bo. Og svaret på det andre spørsmålet: Selvsagt måtte det være på bursdagen hennes. Du skjønner, da jeg spurte henne hva hun ville gjøre på bursdagen insisterte hun på at jeg like godt kunne dra ut av byen sammen med venner, siden hun uansett måtte jobbe, og ikke ville bli påminnet at hun stadig ble eldre.

Jeg skjønte at noe var i gjerdet, og etter at jeg fant en flaske champagne og to glass gjemt i skapet mitt, var det noe i meg som klikket. Så jeg gjorde som alle fornuftige menn ville gjort; jeg dro over til en kompis og lot henne tro at jeg stakk utenbys med venner. Så tok jeg opp telefonen og ringte hennes mor, far, søster og flere av vennene hennes. Jeg fortalte dem at jeg vil holde en stor overraskelsesfest, hvor vi snek oss inn på rommet hennes med partyhatter, konfetti og kake. Høres morsomt ut, ikke sant?! Gjett om det var.

Jeg fikk alle til å møte opp utenfor leiligheten vår klokken halv ni om morgenen. Vi prakker oss inn i heisen (vi var vel 8 tilsammen), moren hennes med kaka og jeg opptatt med å fortelle alle hvor stille vi må være. Jeg vrir om nøkkelen og låser oss inn, og vi sniker oss stille inn gangen og mot soverommet. Alle har hver sin partyfløyte i munnen, moren hennes fortsatt med fast grep om kaken og et stort smil i ansiktet.

Jeg åpner døra og vi roper alle i kor: Overraskelse!

Men det var vi som fikk oss en overraskelse. Der sto min kone splitter naken mens elskeren hennes stirrer rett på oss. Moren hennes mister kaka rett i gulvet, søsteren hennes hyler, mens hennes far begynner å rope høyt. Jeg later som jeg er helt forskrekket, mens vennene hennes prøver å skyve oss alle ut av rommet, samtidig som de kjefter på henne. Min kone, eller unnskyld – min ekskone – gråter og skriker «hvordan kunne du?» til meg, mens hennes elsker fortvilt prøver å få på seg buksene og sprinte ut av leiligheten.

Det var utvilsomt en av de beste bursdagsgavene jeg noensinne har gitt.

Loading...