Jentespeider trykker skjorteløs Jason Momoa på kakeboksene og salget eksploderer.

I USA er deres jentespeidere kjent for å selge «cookies» (ikke de du blir advart om på alle nettsteder, men faktiske småkaker.) Og det skorter ikke på kreativiteten som vises for å selge herlighetene.

Jason Momoa. Han er jo en ganske kjekk fyr. Nettopp derfor fikk en femteklassing idéen av å printe Jason Momoa fra Aquaman på kakeeskene sine, og det er jo helt genialt. Den beste delen er at de heter «Jason Momoas»…

jason momoa

Charlotte Holmberg er allerede en «Top Cookie for the Girl Scouts», en pris som gis til jentespeidere som kontinuerlig selger mange kaker. Hun sier at de fleste gangene er en boks med kaker til 4 dollar et impulskjøp. Derfor bestemte hun seg for å hjelpe salget litt på vei ved å lime et bilde av filmstjernen på boksene.

Kanskje ikke så rart hun selger mange kaker – mammaen hennes er nemlig en markedsføring-profesjonell, og hun fikk litt hjelp her.

De la ut et innlegg av kreasjonen på Facebook, og bestillingene rant inn. «Mødrene blir virkelig opprømte og de sier at de trenger dem», forteller Charlotte. Hun forteller videre at hun til og med får ordre fra andre jentespeidere som vil ha en eske.

«Jentene vil kjøpe en fordi han er på fronten. Og guttene vil også kjøpe noen fordi han er liksom, han er muligens deres favorittkarakter», sier hun.

På Facebook-siden hvor bildet ble delt, er det selvsagt noen som ikke er videre imponerte. «Jeg tviler på at NOEN fikk tillatelse til å gjøre dette», skriver en, «Objektifisering», skriver en annen.

Mens andre igjen, synes dette var en ganske smart idé: «Herregud, folkens, ro dere ned. Småjentene fikk solgt noen deilige småkaker. Jeg er sikker på at Jason ville synes det var morsomt. Det vil i hvert fall ikke skade ham. Spar dere for ‘kjønnsdiskriminerende’-kommentarene. Hadde hun brukt en søt liten kattunge eller kanin ville dere ikke klagd, men kakene ville solgt likevel.»

Kilde.

Hva synes du om stuntet? 😀