Svanefar tar babyene under vingen sin etter at moren deres gikk bort.

Dette er det hjertevarmende øyeblikket en hannsvane har blitt observert ta seg av babyene sine, etter at moren deres gikk bort.

Selv om svanepar er kjent for å velge sine partnere for livet, er det fortsatt svært uvanlig at en hann passer på babyene i fravær av moren. Likevel slo denne omsorgsfulle farens instinkter inn, og takket være dét er alle de små babyene hans trygge!

svanefar og unger

Matthew Raifman

Svanemoren, som la eggene sine ved Charles River Esplanade i Boston, ble funnet død i reiret, kort tid etter klekking. Årsaken er fortsatt ukjent. Men overraskende nok, da Boston Animal Control kom for å sjekke svaneungene, «satt svanefar ved reiret med ungene deres gjemt under vingene.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Matthew Raifman (@matthewraifman)


Den hengivne faren tok tilsynelatende på seg alt ansvaret til en mor da han til og med bar babyene på ryggen mens han badet i sjøen. Det vakre øyeblikket ble fanget på kamera av fotograf Matthew Raifman, og det er definitivt et syn å se.«Jeg la merke til at noe var litt uvanlig,» sa Raifman til WBZ-TV. «Alle svaneungene satt på toppen av svanepappaen.» Senere delte han en av bildene sine på Instagram, der han beskrev øyeblikket som «en av de mest hjerteskjærende historiene på en stund!»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Matthew Raifman (@matthewraifman)


Heldigvis ser farens innsats så langt ut til å lønne seg ettersom de små svanebarna har det bra. «De ser ut til å ha det bra,» sa Emma Feeney, markeds- og arrangementskoordinator for Esplanade Association til The Dodo. «Du ser at han bare er en sånn flott, fantastisk pappa for dem. Det er veldig søtt. De har vært gjennom så mye, men de virker så sterke.»