Savnet hund måtte leve på gaten i 2 år – se reaksjonen når han hører eierens stemme igjen.

I to lange år søkte beagle-blandingen etter mat på gatene på Rhode Island etter at han gikk seg vill og ikke kunne finne veien hjem.

«Han sto i lenke i bakgården, men på en eller annen måte bare skled han ut av båndet,» sa Sheilah Graham, frivillig ved Missing Dogs of Massachusetts.

Bosco tydde til instinktet for å overleve og fant et område i nærheten av lokale restauranter hvor han klarte å skaffe mat fra de nærliggende søppeldunkene.

Etter å ha hørt om en omstreifende hund som hjemsøkte nabolaget, lot Sheilah et bur stå ute og heldigvis, en natt, tok Bosco agnet.

Det tok ikke lang tid for Sheilah å spore opp Boscos eier, Bill, og hun ringte ham. Hun spurte “Hey Bill, kjenner du igjen denne stemmen?” Og Bill ble lamslått over å høre Bosco bjeffe i bakgrunnen. «Han er tydeligvis en bemerkelsesverdig hund,» sa Bill om Boscos utholdenhet.

Da Bill hadde flyttet ut av staten, sørget hun også for at de to skulle ta en rask prat på FaceTime. Siden Bosco var for gammel til å fly og Bill er ufør, meldte Sheilah seg frivillig til å kjøre over 3000 kilometer for å gjenforene paret personlig.

Jeg er så glad for å se at Bosco er på vei tilbake til familien etter sin lange, tøffe tid hjemmefra!