Tre menn angrep en 15-årig kampsportjente. Det viste seg raskt å være en dårlig idé.

Det var sent søndagskveld da skjebnen ville det slik at en 15 år gammel jente skulle lære tre menn en uforglemmelig lekse.

google maps bilde

Google Maps via Expressen.se

På vei hjem syklet jenta på sin trofaste sykkel, uvitende om hva som ventet henne. Plutselig ble hun stanset brått av tre fremmede menn, skriver den danske Lokalavisen Egedal.

En av mennene blokkerte veien for henne med mopeden sin, og jenta ba høflig om at de flyttet seg. Til hennes forferdelse nektet mennene. To av dem nærmet seg jenta, grep tak i henne og reiv henne brutalt bort fra sykkelen. Overfallsmennene prøvde desperat å rive av henne jakken, men jenta klamret seg fast i glidelåsen.

Ifølge lokalavisen forklarte jenta senere til politiet at hun var fullstendig klar over at angrepet hadde en seksuell karakter. Det var da nok var nok, og hun bestemte seg for å slå tilbake.

Det som de tre angivelige overgriperne ikke visste, var at den 15 år gamle jenta var en erfaren kampsportutøver. Med en blanding av mot og dyktighet ga hun den ene mannen et kraftig spark i ribbeina – et spark som umiddelbart fikk mannen til å trekke seg tilbake. En av de andre mennene nærmet seg jenta, og hun svarte umiddelbart med et slag mot hodet hans.

Raskt kom jenta seg tilbake på sykkelen og fortsatte sin reise hjem til den nærliggende byen Jyllinge.

Politiet i Nordsjælland bekreftet hendelsen og etterlyste vitner som kunne ha observert det som skjedde. Politiet understreket at de ikke oppfordrer til selvtukt, men i deres rapport kunne de ikke annet enn å anerkjenne jentas hurtige og smarte reaksjon.

«I dette tilfellet må jeg innrømme at jenta virkelig hadde mot og handlekraft.»- uttalte politiet.