Da sønnen ser en eldre mann gjøre det UTENKELIGE, stopper moren hans bilen…

Theresa Adams og hennes sønn Tommy var på vei hjem i bilen. Det var da Tommy observerte en eldre herremann i veikanten, som gjorde noe Tommy anså som å være helt utenkelig. Nemlig en 76 år gammel mann med rullator som gjorde et tappert forsøk på å måke snøen i oppkjørselen sin. Til Tommys forferdelse, var dette helt uakseptabelt. Hvorfor var det ingen som hjalp denne stakkars mannen?

Tommy sa: «Mamma, stopp bilen!» Theresa fortsetter: «Jeg ble redd og spurte ’Hva er galt?!’ og da svarte han ’Det er en gammel mann med rullator som måker snø – jeg må hjelpe ham!’».

Theresa kjørte bilen til side og Tommy hoppet ut med det samme, tok en spade og tok til arbeid. Theresa var så sjokkert over sønnens gode hjerte at hun rett og slett begynt å gråte. Hun tok flere bilder av sønnen som måkte snø.

«Han ble lettet,» sa Tommy. «…og jeg sa han skulle sette seg inn i bilen sin igjen, siden det er så kaldt. Andre som kjørte forbi og så denne mannen stå der i snøen og måke skulle hatt anstendighet til å stoppe.»

Tommy sa det så ut som en plog hadde kjørt forbi og skuet all snøen opp i den eldre sin innkjørsel. Det var tydelig at mannen, som ikke var særlig god til fots og etterlatt til seg selv med en spade, trengte en hjelpende hånd.

«Jeg prøver å gjøre noe godt for de eldre, for en dag kan det være jeg som trenger hjelp,» sier Tommy.

DEL denne saken og takk Tommy for å ha et slikt godt hjerte for å gjøre gode gjerninger!