En biker ser en liten hund bli mishandlet på veien og kjører til siden.

Brandon Turnbow var ute og kjørte sin Harley Davidson da han uventet reddet livet til en mishandlet hund, langs veien nær Cresson i Texas.

«Jeg så en drittsekk som banket opp hunden langs veien,» skrev han på Facebook. «Jeg så i speilet at han kastet hunden opp i luften og utenfor veien, før han kjørte avsted.»

Brandon hastet avgårde tilbake til stedet for å se til hunden, som heldigvis fortsatt var i live. Han plukket den opp, pakket den inn i jakken sin og kjørte videre.

Brandon hadde fra før en hund som het Harley, så han døpte sin nye kamerat «Mr. Davidson». Ikke bare bestemte han seg for å beholde hunden, han følte seg inspirert til å lage en sang om den lille fyren også.

Den heroiske redningsmannen planlegger å gi Mr. Davidson et liv fyllt av kjærlighet. Som han sier i sangen, lover han Mr. Davidson at han aldri vil bli «kastet til siden igjen». Han lover også hunden at han skal få sine egne kjørebriller og vest. Hvor søtt er ikke det?

Jeg er glad Brandon var der til å redde ham, etter en så horribel behandling fra den forrige eieren. Del denne redningshistorien med dine venner og familie.