En 9 år gammel gutt gir denne hjemløse damen en gammel veske. Se hva hun så gjør…

Ni år gamle D.J. Flores er en fjerdeklassing fra Forth Worth, Texas. Etter litt undersøkelse oppdaget han noe han syntes var svært trist om den hjemløse delen av Amerika sin populasjon. Nemlig at den demografiske befolkningen i hyppigst vekst blant hjemløse er kvinner, og at 60% av disse kvinnene har blitt utsatt for vold eller overgrep. D.J. visste med seg selv at dette måtte han gjøre noe med.

Derfor begynte den lille karen å samle sammen gamle tasker og håndvesker. Hver enkelt veske fylte han med grunnleggende nødvendigheter som tannbørster, tannkrem, sokker og sykehus-tepper. Hans mor hjalp til ved å kjøre han rundt og levere dem ut til kvinner i nød. Han ga det lille prosjektet sitt navnet ”Love In Packs”. Altfor ofte ser vi barn ta rollen som bøller som gjør narr og ikke som altruistiske vesener. Men D.J. derimot, viser oss at barn helt nede i 9-årsalderen forstår verdien av å hjelpe medmennesker på denne måten. Ikke engang alle voksne i vårt samfunn forstår såpass mye.

”Jeg har det godt med meg selv når jeg hjelper andre,” sa D.J. til CBS Dallas-Forth Worth sin reporter, Ken Molestina. ”…og mitt budskap er at du er aldri for liten til å utrette store ting.”

Vær så snill og DEL hvis du tror at vi alle har makt til å forandre verden, selv om det bare er en liten bit om gangen!

For å støtte D.J. sitt prosjekt, kan du besøke GoFundMe-siden hans her.