Han gjenfinner sin hund etter 200 dagers uavbrutt søk og klemmen de utveksler er rørende.

Hvis du har en hund hjemme eller bare er lidenskapelig opptatt av disse ekstraordinære dyrene, vet du at hvis noe skulle skje med dem, ville dette være en hjerteskjærende opplevelse for eieren.

Og noen ganger er det ikke døden som skiller de ad, men at simpelthen hunden stikker av og ikke lar seg gjenfinne… som i denne historien:

I april 2020 mottok Washington County Animal Shelter en samtale der noen fortalte dem at en hund som heter Blue dukket opp hjemme hos et menneske og lette etter mat og et trygt sted å sove. Denne søte blandede rasen tilbrakte flere dager på å vandre rundt uten mål og lette etter noen som kunne ta seg av ham.

Etter hvert tok frivillige fra kennelen seg av Blue, men han måtte vente i flere måneder i dyrehjemmet for å finne noen som kunne adoptere ham. Dette i forbindelse med Covid-19-pandemien, spm gjorde det stengt for publikum bortsett fra de som har bestilt en time.

Nettopp av den grunn bestemte dyrehjemmet seg for å publisere en kort video av Blue som lekte med en ball på sin Facebook-side for å prøve å få noen til å adoptere ham. Heldigvis ønsket skjebnen at hundens eier skulle se innlegget og skrive i kommentarfeltet: «Det er hunden min!»

Mannen hadde mistet Blue i staten Tennessee, men etter flere måneders søk måtte han flytte til Texas av arbeidsårsaker. Han kunne aldri ha trodd at han ville ha funnet ham slik ved en tilfeldighet fordi det også hadde gått hele 200 dager siden han forsvant og mannen nesten ga opp…

Så eieren tok bilen sin og kjørte 200 mil til dyrehjemmet i Washington hvor han viste noen bilder av Blue for å overbevise de frivillige om at hunden virkelig var hans, og så kom møtet mellom de som virkelig var rørende. Blue kjente straks igjen eieren sin, og de klemte hverandre som to gamle venner!

Her er den søte videoen som ble delt av hjemmet på Facebook:

Loading...