Etter å ha bedt om et tegn ved 4-åringens grav, brister moren ut i gråt når hun fanger dette på film.

Marie Robinson opplevde det verste en forelder kan oppleve da hennes fire år gamle sønn, Jack, døde av hjernesvulst i 2014. Sykdommen kom plutselig. Bare fire måneder etter at legen oppdaget svulsten, døde lille Jack. Men da mammaen hans, Marie, besøkte sin elskede sønns grav tre år etter døden, bekreftet hun en gang for alle at hun fortsatt var i kontakt med ham. Dette har nå resultert i en rekke artikler, som blant annet er skrevet av Daily Mail.

Jack Robinson var bare fire år gammel da en hjernesvulst avsluttet livet hans i april 2014. Jacks tvillingebror, treårige søster og foreldrene hans har savnet ham hver dag siden han forlot et stort vakuum i familien.

På det tredje jubileumet til Jacks bortgang, besøkte mammaen hans, Marie, sønnens grav i nærheten av deres hjem i Hampshire, Storbritannia. Hun satt ved siden av gravsteinen og hvisket forsiktig:

  – Jack, vær så snill å gi mor et tegn på at du er her.

Hennes bønner ble besvart umiddelbart, og nå er hele verden overrasket når de ser hva som skjedde senere. Med tårer i øynene tok Marie frem mobilkameraet og fanget et magisk øyeblikk.

En vandretrost som satt i nærheten av gravstenen flyr mot henne og setter seg på hånden.

– Den tittet rett på meg. Så satte han seg på skulderen min og pirket forsiktig på meg, sier Marie og fortsetter:

  – Det beveget meg til tårer, jeg ser det som et tegn fra Jack.

Den lille fuglen minnet mammaen om sin sønn, som hun aldri vil møte igjen. Men uansett hva, han vil alltid være i hennes hjerte. Hun klarte også å forevige det magiske øyeblikket på film. Så nå vil den alltid finnes der, i tunge stunder når gutten er savnet som mest. Hvil i fred, Jack!

Dette er øyeblikket da den lille fuglen flyr fra gravsteinen til hennes sko og senere til hånden, noe som gjorde mammen veldig rørt. For henne var dette et tegn på hennes sønn, og det hjalp henne dypt i sorgprosessen.

Del dette rørende og fantastiske øyeblikket med venner på Facebook.