Pensjonisten fikk jobb i matbutikken. To timer senere fikk han sparken…

Historien om pensjonisten som kun fikk jobbe i 2 timer etter at han ble ansatt går som en farsott på sosiale medier! Historien ble skrevet av hans barnebarn og har blitt delt tusenvis av ganger. Noen er enige i avgjørelsen, andre er uenig.

La oss begynne fra start. Denne eldre mannen ble nylig pensjonert. Han likte å ha kontakt med folk, og det var vanskelig å bli vant til å være alene i huset. Han bestemte seg derfor for å finne en jobb for å tjene penger, men fremfor alt for å holde kontakten med folk.

Han ble ansatt hos Walmart som en person som ønsket kundene velkommen i butikken. Etter to timer så han en kvinne som skrek til barna sine. Den eldre mannen som tidligere var militæroffiser, hadde lært alt om respekt for andre, og hadde ikke lyst til å ignorere situasjonen.

– God morgen, velkommen til Walmart. Så søte barn, er de tvillinger?

Dette spørsmålet fikk oppmerksomheten deres, fordi selv om barna var lik hverandre, kunne man tydelig se at de var i forskjellige aldre.

– Selvfølgelig ikke. Den eldste er 9 år og den yngste er 7. Hvordan i helvete kan du tro at de er tvillinger? Er du blind eller dum? – svarte kvinnen.

«Jeg er ikke blind eller dum. Men det er vanskelig å tro at noen gikk til sengs med deg mer enn en gang. Ha en fin dag og takk for at du valgte Walmart.»

På grunn av denne kommentaren måtte sjefen sparke den eldre mannen. Hva synes du om mannens svar?