Den sanne historien bak disse leopard -og kubildene gir fortsatt ikke mening.

Det utviklet seg et uvanlig forhold mellom en vill leopard og en ku i Gujarat, India, som man nesten bare må se for å tro.

I følge den opprinnelige historien som ble publisert på nettstedet On Forest, skjedde hendelsen i 2002. Mange innlegg på sosiale medier hevder at leopardens mor ble drept og kua tilbød melk og trøst.

Det er rett og slett ikke sant, men historien er fortsatt utrolig fascinerende.

Historien begynner med økte klager over leopardobservasjoner i landsbyen Antoli. Forest rangers bestemte seg for å flytte noen av leopardene til en nærliggende skog.

Det var da ting begynte å bli interessante.

En familie som eide en ku og to okser, la merke til at en leopard begynte å besøke kua si.

Leoparden ville bare nærme seg kua og ignorerte de to oksene fullstendig. Da de møttes, var det ingen aggresjon fra leoparden, og ingen frykt fra kua.

De to usannsynlige vennene virket helt rolige med hverandre.

Leoparden besøkte kua kontinuerlig fra 8. til 22. oktober hver natt, normalt mellom 21.30 og klokka 23.00. Så igjen fra 4. til 29. november. Av en eller annen grunn, mellom 30. november og 29. desember, holdt leoparden seg borte. Men den ble sett i nærheten.

Leoparden fortsatte å besøke av og på til den første uken i mars, og kom aldri tilbake.

Det har vært mange forskjellige tolkninger av den rare oppførselen. Noen antyder at den kvinnelige leoparden som ble fanget på forhånd var moren til den besøkende leoparden.

«Jeg kunne ikke forstå hvorfor leoparden regelmessig møtte kua og oppførte seg på en måte som ikke ble trodd av mennesker. Det var mer overraskende for meg at hvorfor en ku aksepterte fienden og elsket henne som hun elsket kalvene,» uttalte forfatteren. «Kua slikket noen ganger katten på hodet og nakken. Faktisk virket det for mange observatører at kua oppførte seg mot leoparden som for sin egen kalv.»

Ingen vil kanskje være i stand til å si det sikkert, akkurat hva sannheten var, men det er klart at oppførselen til både kua og leoparden var underlig og utrolig.

Loading...