Disse hundene ble reddet fra en valpefabrikk. Her får de sin første smak av komfort.

Etter et liv fylt med deprivasjon, er disse hundene, som er reddet fra en valpefabrikk, i ferd med å få sin første smak av tepper og komfort.

Når hundene ankommer National Mill Dog Rescue får de tid til å lette på trykket og tilpasse seg de nye omgivelsene. Flertallet har bodd i trange bur og aldri hatt noe mykt og varmt under seg eller for å kose med.

En av de aller første tingene hundene våre får ved ankomst i tillegg til mat og vann, er et teppe, sier National Mill Dog Rescue i beskrivelsen av YouTube-videoen sin.

– Mange ganger er ikke hundene helt sikre på hva de skal gjøre med teppet fordi de kanskje aldri har opplevd å ha et teppe før. Men det tar ikke lang tid før de finner trøst og glede i dette myke tøystykket av kjærlighet.

Som du vil se i videoen, tar det ikke hundene lang tid å klatre opp i sengen.

Det virker som de tenker: «Disse teppegreiene er virkelig noen snodige formasjoner. Mon tro hvordan de skal… Jaja, det finner jeg nok ut av!»

Men som om ikke det var nok: Snart vil de bli adoptert – og et helt nytt liv venter. Som National Mill Dog Rescue bedyrer:

– Dette er bare begynnelsen, valper. Herfra kan det bare gå oppover!

Se det herlige øyeblikket:

Del med dine venner på Facebook!