Katt stjeler valper fra deres uansvarlige mor. Dette er hjertesmeltende.

Du er i ferd med å møte en unik kidnapper – men det er ikke en menneske-kidnapper denne gangen. Det er en utrolig katt som bestemte seg for å kidnappe noen valper som ikke ble godt tatt vare på av sin mor, og tok dem til hennes lille trailer-hjem. Katten, som kommer fra et sted i Gainesville i South Carolina, heter Miss Kitty.

Hun hadde født sitt eget kattungekull, men mistet dem dessverre. I løpet av den samme tiden fødte også Smoochy noen valper. Av uvisse og merkelige grunner ønsket hunden aldri å spille rollen som en mor og ta vare på valpene. Det var da Miss Kitty så det nødvendig å ta over.

Tross alt trengte de små valpene moderlig kjærlighet, og det var en annen villig part klar til å tilby det. Etter en viss tid oppdaget eierne hva som hadde skjedd, og det sjokkerte dem like mye. De syntes det var fornuftig og lot katten fortsette omsorgen for de små valpene.

Da gjenstår det store spørsmålet – hvordan vil valpene reagere når de vokser opp og finner ut at deres mor er ganske så annerledes?