Kvinne forelsker seg i løshund som bor på en bensinstasjon og gjør alt for å redde ham.

En gigantisk hund hang rundt på en bensinstasjon på en motorvei rundt hundre mil fra Athen i Hellas, da han først ble oppdaget av en kvinne som oppgir navnet sitt som E. Han hadde en rolig, stille oppførsel, til tross for sin avmagrede ramme og skabbinfiserte hud.

Hans enorme, grønne øyne stirret forsiktig på E.

Hun ble forelsket, fotograferte ham og dro tilbake til Athen og la igjen hjertet sitt der ved siden av ham, med et løfte om å være tilbake snart. Og det holdt hun. «Og jeg gikk med henne,» sier Valia Orfanidou, fra Orphan Pet GR.

De kom tilbake to dager senere og tilbrakte timer på bensinstasjonen, «og prøvde å hjelpe den giganten som ba om hjelp, men nektet samtidig å la oss hjelpe ham.»

Men E. nektet å gi opp. Hun satte seg på bakken og gjorde alt hun kunne for å lokke hunden til sin side. Sakte men sikkert tjente E. hundens tillit.

«Etter å ha tatt ham og satt ham i bilen, gikk alt lett som en lek. For kjempen er et av de mest underdanige og snille dyrene jeg noensinne har møtt,» forklarer Valia. De kalte hunden «Arnie».

Arnie har kommet langt siden. Han er sunn, kastrert og en veldig glad godgutt av en hund. Han ser nå etter et evig hjem via SCARS Hellas (og alle frivillige er gale etter denne elskelige hunden).

Se hans hjertevarmende redning og gjenoppretting i videoen nedenfor.

Loading...