Hver dag venter denne hunden tålmodig på en spesiell bil. Når den kommer forstår vi hvorfor.

Alle som har vært heldige nok til å ha en hund ved sin side, vet veldig godt hvor mange fantastiske ting disse dyrene kan gi oss dag etter dag. Våre firbente venner klarer alltid, selv i de mørkeste øyeblikkene, å få oss i godt humør – på de søteste og mest uventede måtene.

Hvis du ikke tror det, spør eierne av Mishka, en 3 år gammel Alaskan malamute.
mishka
Hva gjør denne hunden så spesiell? Som mange av oss mennesker, kan den ikke motstå fristelsen til en avkjølende is og derfor venter hun spent på varebilen som selger dem hver dag. Når isbilen kjører opp foran hundens hus, skjer det noe unikt, søtt og morsomt samtidig.
mishka1
Vi blir aldri lei av å gjenta hvor søte hunder er, og Mishka er virkelig et perfekt eksempel. Når sommeren kommer, er et av hennes favoritt-tidsfordriv å vente på isbilen. Ja, du leste riktig, den klassiske varebilen med den spesielle musikken, som kjører rundt i gatene i forskjellige deler av byen og tiltrekker seg både barn og voksne med sin gode iskrem.

I Mishkas spesifikke tilfelle er vi ikke i USA, men i Storbritannia. Men prinsippet er mer eller mindre det samme, og når det passerer foran denne hundens hus, finner sjåføren henne ofte sittende, glad og anspent med sin vinkende hale, klar til å motta sin belønning.
mishka2
Mishka spiser ikke alltid iskrem, men når hun gjør det, gjør hun det med vennlighet, som videoen tydelig viser. Det er en virkelig glede for isbilen å møte henne hver ettermiddag og tilbringe noen minutter i hennes selskap. Det er ingen tvil om at det ser ut til at hundene våre noen ganger bare mangler taleevnen for å være akkurat som oss!

Se klippet nedenfor: