Folk gjorde narr av fregnene hans, så la en fotograf ut bildet hans på Facebook for å vise hans skjønnhet.

Det er mange myter rundt de med rødt hår og fregner. Det var en gang folk trodde at våre fregnete venner var urene, at de ikke hadde sjeler eller rett og slett var onde.

Selv i dag blir mange mennesker med rødt hår og fregner gjort narr av, mobbet, og behandlet som om de er mindre vakker enn de som ikke har fregner.

Men fotografen Brock Elbank fanger opp skjønnheten av fregner. Elbank søker ut menn og kvinner med fregner for å lage imponerende portretter som viser akkurat hvor fortryllende de kan være. Elbank håper at hans prosjekt vil vise at det motsatte av det vanlige ikke er unormalt eller rart – det er ekstraordinært. Fregner er kanskje ikke det mest vanlige kjennetegn vi ser i mennesker og det er nøyaktig hvorfor de bør bli beundret og ikke avskydd.

«Jeg får flere e-poster som sier hvor mye de har slitt med fregner som barn, og nå har de vokst opp til å leve med dem,» sa Elbank til BBC. «Jeg har aldri forstått hvorfor folk ikke liker dem. Jeg elsker det uvanlige. Så mange mennesker bare glir inn… Jeg liker folk som skiller seg ut. Jo mer individuell, jo bedre for meg.»

DEL disse slående bildene hvis du synes fregner er nydelige.