Jenta har en CP-skade og kan ikke sitte i handlevognen. Det butikken gjør da får mamma til å gråte.

Å handle på butikken kan ofte føles som et nødvendig onde for voksne, men for barn kan det være dagens høydepunkt. Å bli trillet rundt i handlevognen, se på alle de spennende tingene i hyllene og ikke minst hjelpe til med å plukke ut varene – wow! Så gøy!

For moren Melody og hennes to år gamle datter, Beatrice, er situasjonen imidlertid annerledes. Beatrice lider av cerebral parese (CP), som er den vanligste årsaken til fysisk funksjonshemming hos barn og ungdom. Av den grunn har hun ennå ikke lært å snakke eller gå, noe som vil være en utfordring for mor når de skal handle. Beatrice får ikke lenger plass i setet på vognen, og Melody må dermed dra både handlevogn og Beatrices rullestol samtidig.

Når butikksjefen innså hvor mye trøbbel Melody gikk gjennom bare for å kjøpe mat, bestemte han seg for å gjøre noe. Han spurte ledelsen om lille Beatrice kunne få sin egen skreddersydde vogn, og resultatet ser du her. Melodys reaksjon når hun kommer inn i butikken og innser hva de ansatte har gjort for datteren sier det meste!

Loading...