Paret føder trillinger – så ser mor noe i ansiktene deres som sjokkerer alle på sykehuset.

Amber og Levi er et ungt par som har ønsket å starte familie så lenge de har vært sammen. Da paret endelig fikk sin første datter var de overlykkelige, og da de sa velkommen til sin andre datter, var de like stolte som første gang.

De vurderte om de kanskje skulle ha flere barn, men kom frem til at det fikk holde med to døtre.

Når det plutselig viste seg at Amber var blitt gravid igjen, kan du selv tenke deg sjokket!

Ikke nok med at hun var gravid, men legene kunne røpe at det denne gangen faktisk var trillinger på gang. Amber kunne knapt tro det var sant.

Og akkurat idet man skulle tro at denne historien ikke kunne tilby oss enda flere overraskelser, fikk alle HAKESLEPP da de innså at de tre små englene deres hadde noe annet til felles…

I starten var to døtre mer enn nok og det unge paret trodde de skulle stoppe der. Så kom legene og sa at de burde fikse enda et barnerom. Noen helt spesielle trillinger var nemlig på vei…

Det å få trillinger i seg selv er ganske uvanlig. Amber fødte jentene via keisersnitt og alle tre veide nøyaktig 1,8 kilo. Jentene var litt mindre en vanlig, men de var helt friske og struttet av livsglede.

Det dramatiske var at det skulle bli mamma Amber som måtte kjempe for sitt liv. Hun fikk nemlig hjertestans under fødselen og ble erklært død. Men takket være legenes raske innsats klarte de å gjenopplive henne.

Hun hadde mistet mye blod, men gjennom blodoverføringer lykkes hun utrolig nok å hente seg inn igjen, til tross for at det var veldig nære på.

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor hun nektet å gi opp når man ser henne holde sine barn sammen med pappa Levi. Hun var nødt til å holde seg i live for å ta vare på sine tre nye jenter!

Men plutselig, etter det verste styret hadde lagt seg, merket familien og legene noe uvanlig med spedbarnas ansikter.

Jentene så helt like ut! Amber og Levi hadde nemlig fått identiske trillinger, både i utseende og vekt!

Sjansen for å få eneggede trillinger skal visstnok være 1 av svimlende 200 millioner. Snakk om et mirakel – hverken legene eller familien kunne knapt tro sine egne øyne!

Mens Amber fortsatt hentet seg inn etter den tøffe fødselen startet familiens venner en innsamling for å hjelpe dem.

Levi ble nødt til å gå ned i arbeidstid for å ta hånd om det meste hjemme. Regningene for Ambers sykehusopphold var skyhøye. Men takket være økonomisk støtte fra både venner og ukjente ser familiens framtid nå mye lysere ut.

Det er så rørende å se hvordan alle stilte opp for denne fine familien. Levi, Amber, Lilly, Josey, Norah, Rylan og Remi er navnene de må holde styr på! Den lykkelige familien har virkelig en spennende tid framfor seg. Så søte de er sammen!

Vi gratulerer dem med de eneggede miraklene og sender en stor klem til de alle!

DEL gjerne denne fine historien videre om du ønsker den spesielle familien lykke til videre i fremtiden!

Loading...