Gubben skjeller ut servitrisen hver dag, men når han dør 7 år senere, avsløres det utenkelige.

Behandle andre slik du selv ønsker å bli behandlet – for gode gjerninger gjør deg godt. Det er et gammelt ordtak som har blitt brukt utallige ganger, men det er alltid sant. Det er denne historien om servitrisen Melina Salazar et ypperlig bevis på.

Enten det var regn, sol eller vind som møtte gjestene på restauranten, kunne Melina Salazar alltid tilby dem et vennlig smil. Hun er en person som inspirerer alle rundt seg til å se det gode i livet. Man kan tross alt ikke gjøre mye annet.

Der hun jobber, var det i 7 år en mann ved navn Walter «Buck» Swords som kom innom for å spise hver dag. Men den 89-år gamle mannen var ikke som alle andre gjester. Han klaget og sutret alltid, og skapte oppstandelse med sine utbrudd. Ingen likte Walter og han ble aldri møtt med kjærlighet og varme.

Utenom Melina Salazar.

Hver dag i løpet av disse årene har hun behandlet den 89-år gamle mannen med den samme varmen. Hun tok ham imot med et smil, og serverte maten med stil. Og benyttet enhver anledning til å utveksle noen vennlige ord. Selv om Melina alltid ble møtt av fornærmelser og dårlig humør.

Årene gikk, og den samme prosedyren fant sted hver dag. Møtet var nesten terapeutisk for Melina, som likevel likte Walter og også ventet å se ham hver dag hun var på jobb. En dag forandret imidlertid alt seg. Walter dukket ikke opp på restauranten.

Melina begynte umiddelbart å gå gjennom den lokale avisens dødsannonser. Der så hun det hun fryktet: Walter hadde forlatt det jordiske liv.

Neste dag dukket det opp en advokat i restauranten. Han var på jakt etter Melina. De to gikk og satte seg ned og begynte å snakke. Samtalen gikk fra dagligdags til å handle om Walter «Buck» Swords. Han sier at 89-åringen i flere år snakket om hvor varm og vennlig servitør hun alltid var. Han gledet seg alltid til dette besøket til restauranten.

Melina lyttet med et smil. Men bare sekunder senere fikk hun sjokkerende nyheter. Walter snakket ikke bare kjært om henne. Han etterlot henne også en del av sin arv. En arv som besto av 50.000 dollar (ca. 426.000 NOK) og en bil. Melina kunne ikke holde tårene tilbake da advokaten ga henne nyheten.

Hør henne fortelle om den fantastiske nyheten under.

Gode gjerninger blir alltid belønnet – noen ganger på de mest uventede måter. Det er denne historien virkelig et bevis på.

Jeg håper at Melina kan inspirere oss alle til å se forbi folks svakheter, og alltid prøve å behandle hverandre med varme og respekt. Kanskje arver man ikke en halv million kroner, men det er likevel ingenting å tape.

Derfor håper jeg at vi deler denne historien, slik at alle kan ta del i den!

Loading...