Reddet pungrotte elsker å få kos fra sin «mamma» hele tiden. Et realt kosedyr.

Da pungrotten Butter først ble reddet, var han så liten at det var et spørsmål om overlevelse. Og da ingen kunne ta imot babypungrotten, visste Stephanie at hun ville gi ham en sjanse.

Butters helse var elendig, men Stephanie kunne fortelle at han var en fighter, og etter noen dager med flaskemating visste hun at han hadde viljen til å overleve.

Butter ble umiddelbart knyttet til sin redningskvinne. Men Stephanie påpeker at det skulle vise seg å være vanskelig å gjeninnføre ham i naturen. Selv om hun la ham utenfor i trær og busker for å la ham utforske, løp Butter alltid etter henne tilbake inn i huset hennes.

– Han ville bare klatre opp igjen i fanget mitt, sa hun i en video til Dodo. Den hjemmekjære pungrotten ga henne rett og slett ikke så mye valg.

Som kjæledyr kunne ikke den smørblide pungrotten vært mer kjærlig. Hver gang han får en sjanse, viser Butter hvor mye han elsker sin menneskelige mor med sin helt unike oppførsel. Nøyaktig hvordan den lille sjarmøren viser sin hengivenhet overfor sin «mamma», må du nesten bare se selv.

En pungrotte viser gjerne sin kjærlighet ved å gni seg over føtter, ben og hender. De kan også vise hvor glad de er i deg ved å slikke huden din og gni hodet mot deg. Det er rett og slett deres versjon av kyssing. Stephanie sier at hun «våkner med en frisyre du ikke kan forestille deg.»

Haha. For et herlig par.