Turgåer bryter loven og risikerer et år i fengsel for å redde den lille bjørnens liv

En fotograf fra Oregon ved navn Corey Hancock gikk en tur en morgen nær Santiam-elven. Det var en tur Corey tok ofte, men en dag skjedde det noe uvanlig.

Corey oppdaget en liten svart bjørn som så skadd ut.
skadd bjorn

Han pauset ved den. Det var åpenbart at bjørnen ikke ville klare seg. Det var bare så vidt den reagerte og den var ekstremt tynn.

Corey var overbevist om at moren enten hadde forlatt ham eller var skutt av jegere.
skadd bjorn1

Først visste ikke Corey nøyaktig hvordan han skulle reagere. Han bestemte seg for å gjemme seg litt unna og holde øye med den for en stund, for å se om moren fremdeles ville dukke opp. Etter å ha ventet i ti minutter uten tegn fra moren til bjørnen, var den lille bjørnen nesten livløs.

Corey pakket raskt inn dyret i skjorten og bar det til bilen i over en kilometer.
skadd bjorn2

Den lille bjørnen så ut til å være på siste åndedrag, så Hancock utførte HLR på dyret for å holde det i live.

Han trengte bare ett pust for å gjenopplive ham. Corey spurte Facebook-vennene sine om noen visste hva som skjedde med bjørnen og ba om råd.

Noen foreslo at han skulle bringe bjørnen til Turtle Ridge Wildlife Rehab, et senter for ville dyr. Senteret var normalt stengt, men gjorde et unntak og åpnet for Corey og den lille bjørnen.

hancock

Babybjørnen ble umiddelbart ivaretatt med varme tepper og en innsprøytning. Etter hvert fikk han varmen i seg og begynte å puste bedre. De ansatte ved stedet holdt seg oppe hele natten for å se til den lille.

Noen få dager senere kom Hancock tilbake på besøk. Han ble lettet over å se et livlig og friskt dyr.
skadd bjorn frisk

Lille Elkhorn, som senteret døpte ham, hadde absolutt ikke overlevd uten Coreys hjelp. Likevel tok Corey en stor risiko. Han kunne ha fått store bøter og opptil ett års fengsel. Heldigvis mottok Corey bare en advarsel denne gangen.

Selv om han kjenner konsekvensene, angrer ikke Corey på handlingene sine. På spørsmål om han ville gjøre det igjen, sa han umiddelbart ja.

«Jeg føler et spesielt bånd med den bjørnen,» sa han.

Sjekk ut video av Corey og Elkhorn nedenfor.

Og DEL gjerne med venner og familie.