Denne babyen vil aldri møte sin mor. Grunnen bak er uforglemmelig.

Hvert barn er et mirakel. Hvis du tenker på den gaven livet er, er det utrolig hva som skal til for å lage en liten bunt av glede.

Men for noen mennesker er ikke det å starte en familie noe som «bare skjer.»

Laura Yoho trente på et treningssenter da hun plutselig besvimte. Legene oppdaget at hun hadde hjernesvulst, og måtte raskt gjennomgå behandling for kreft. Hun og ektemannen Nate hadde bare vært forlovet i et par uker da hun ble diagnostisert.

De hadde ikke blitt gift og de hadde definitivt ikke planlagt nøyaktig når de skulle få barn. Hun valgte å gjennomgå kjemoterapi, men hun bestemte seg også for å starte en familie med sin mann Nate før det var for sent. Akkurat hvordan hun gjorde det er noe vi aldri har hørt om før.

Før hun fikk behandling, frøs Laura ned eggene sine. Hun ville ikke gå glipp av muligheten av å ha et barn med sitt livs kjærlighet.

mor1

Da Laura og Nate fant ut de var klar for å stifte en familie, til tross for at hun var døende, steppet hennes bestevenninne Kara Stetson inn for å hjelpe.

mor2

Kara ble en surrogatmor for barnet så de begge kunne få en baby, og sørge for at Laura fikk behandlingen.

mor3

Kara og Laura var bestevenninner i 24 år. De kranglet aldri og de var som søstre.

mor4

Så ingen av de tenkte seg om to ganger om at Kara skulle bære Lauras barn.

mor5

Så ble lille Caralyn født.

mor6

Men tragisk nok døde Laura av kreften fire måneder før Caralyn kom til denne verden.

mor7

Nate ble etterlatt med lille Caralyn, men han er ikke alene.

mor8

Før hun døde skrev Laura og Nate brev, lagde videoer og planla en måte å fortelle lille Caralyn alt om den elskelige moren hun hadde.

mor9

Kilde.

Tingene vi gjør for de vi elsker… Det er nydelig hvor sjenerøse andre kan være. Kara satte aldri spørsmålstegn ved tanken av å bære sin døende venns barn. Denne lille jenta er så heldig som har så mange mennesker rundt henne som elsker henne, før hennes fødsel, nå og for alltid.