Modig mann hopper inn i dyrehagen for å redde den druknende sjimpansen

Å gå i en dyrehage og være rundt dyr hele dagen kan virke som mye moro, men det betyr ikke at det er uten utfordringer. Bare spør mannen i videoen nedenfor.

Rick Swope forventet bare nok en vanlig dag i Detroit Zoo, men det utenkelige skjedde. Mannen sto like ved innhegningen der sjimpansene holdes da han så og hørte andre dyrehagebesøkende skrike.

YouTube/skjermdump

Da han så inn i innhegningen, så han at en av sjimpansene hadde sklidd ned i vollgraven rundt det gjeldende området av dyrehagen. Mest sannsynlig hadde sjimpansene jaget hverandre og en av dem falt i vannet.

Det stakkars dyret var i alvorlig fare for å drukne og skjebnen hans virket beseglet. Men Rick visste at det bare var et spørsmål om tid før sjimpansen mistet all kraft. Så han bestemte seg for å gjøre noe for å hjelpe det strevende dyret.


«Det var det mest hjerteskjærende jeg noen gang har sett,» sa helten. «Denne sjimpansen hadde hendene oppe og hodet stakk opp av vannet. Han så på folkemengden. Det var som om han ville at noen skulle redde ham.»

I en handling av utrolig tapperhet, steg mannen opp veggen og dukket rett ut i vannet for å redde sjimpansen som desperat så på mengden for å få hjelp.

YouTube/skjermdump

«Folk viste meg hvilken retning han var i,» sa Rick. «Vannet var så skittent at du ikke kunne se gjennom det. Jeg svømte rundt på bunnen. Til slutt fant jeg ham. Han så ganske dårlig ut, men du kunne se at han fortsatt var i live. Han så på meg. Jeg tror han visste hva som foregikk.»

Hele redningen ble fanget på video, og når du får se det hele utspille seg vil det mest sannsynlig føre til svette håndflater.

Se det dramatiske øyeblikket:

Loading...