Sjimpansen holder på å drukne i dyreparken – da gjør en tilfeldig mann DETTE.

Å gå i en dyrehage og være rundt dyr hele dagen kan virke som mye moro, men det betyr ikke at det er uten utfordringer. Bare spør mannen i videoen nedenfor.

Rick Swope forventet nok bare en helt vanlig tur i dyreparken Detroit Zoo, da det utenkelige skjedde. En sjimpanse hadde tydeligvis problemer og så ut til å nesten drukne!

Rick sto like ved innhegningen til sjimpansene da han så og hørte de andre dyrehagebesøkende rope.

redder sjimpanse

YouTube/skjermdump

Da han så inn i innhegningen, så han at en av sjimpansene hadde sklidd ned i vollgraven rundt det gjeldende området av dyrehagen. Mest sannsynlig hadde sjimpansene jaget hverandre på lek, men en av dem falt i vannet.

Det stakkars dyret var i alvorlig fare for å drukne og skjebnen hans virket å være beseglet. Rick visste at det bare var et spørsmål om tid før sjimpansen mistet all kraft. Så han bestemte seg for å hjelpe det strevende dyret.


«Det var det mest hjerteskjærende jeg noen gang har sett,» sa helten. «Sjimpansen hadde hendene oppe og hodet stakk opp av vannet. Han så på folkemengden. Det var som om han ville at noen skulle redde ham.»

I en handling av utrolig tapperhet, klatret Rick opp veggen og dukket rett ut i vannet for å redde sjimpansen som hadde blikket desperat festet mot folkemengden i håp om hjelp.

redder sjimpanse zoom

YouTube/skjermdump

«Folk viste meg hvilken retning han var i,» sa Rick. «Vannet var så skittent at du ikke kunne se gjennom det. Jeg svømte rundt på bunnen. Til slutt fant jeg ham. Han så ganske dårlig ut, men du kunne se at han fortsatt var i live. Han så på meg. Jeg tror han visste hva som foregikk.»

Hele redningen ble fanget på video, og når du får se det hele utspille seg vil det mest sannsynlig føre til svette håndflater.

Se det dramatiske øyeblikket: