Dette paret ga et skyhøyt tips, trass i elendig service. Og det sprer seg viralt av de rette grunnene.

En veldig hyggelig gest fra et par i Iowa, USA, går som en farsott på nettet. Makenzie Schultz postet dette bildet på sin Facebook-side. Bildet er av en kvittering hvor de ga et veldig sjenerøst tips som tar internett med storm.

tips

$100 i tips tilsvarer rundt 600 norske kroner.

Her er hva Makenzie skrev som billedtekst:

«Så her er tingen: Servicen vi fikk i kveld sugde. Det tok 20 minutter å få et glass vann, 40 minutter å få en forrett og mer enn en time for hovedretten. Folk rundt oss gjorde narr av restauranten og hvor ille servicen var. Ja, den var ganske forferdelig. Men det var åpenbart at problemet skyldtes for lite bemanning, og ikke en dårlig kelner. Han løp rundt som en gal og oppførte seg aldri irritert overfor noe bord. På et tidspunkt talte vi 12 bord samt baren. Mer enn noen enkeltperson kan takle.

Mens jeg satt der og så ham løpe frem og tilbake og unnskylde ventingen, sa jeg til Steven: «Wow, dette pleide å være oss. Å rydde av bord. Jeg savner ikke det i det hele tatt og elsket aldri den jobben. Jeg gjorde det for tipsen.» Steven og jeg ble enige om at det ville føltes bra å redde kvelden til denne fyren ettersom han trolig ville få minimalt til ingen tips pga. den lange ventetiden. Vi gikk ut før han så dette og jeg poster det ikke for et klapp på ryggen. Jeg deler det bare som en vennlig påminnelse om å tenke på hele situasjonen før du dømmer. Og å alltid, alltid, alltid huske hvor du kom fra.»