Denne patetiske unnskyldningen av en «mann» sparket en katt. Men karma is a BITCH!

For noen måneder siden ble det lagt ut en motbydelig video av en idiot som sparket en stakkars, forsvarsløs katt. Vel, vi har gode nyheter å rapportere. Mannen som sto bak er arrestert, og katten har funnet seg et nytt hjem!

For en stund siden dukket det opp en video av en ufordragelig fyr i Brooklyn som brutalt sparket en katt, for så å le av det. Han lurte katten bort til seg, og da den var nær nok sparket han katten så hardt han kunne.

drittsekk1

Den magevrengende videoen viser at katten flyr over et gjerde like ved.

drittsekk2

Etter å ha sparket til katten, lo den hjerteløse drittsekken til kameraet, mens tapervennene hans ropte og heiet.

drittsekk3

Med hjelp av et rasende internett, ble suppehuet i videoen identifisert som 21 år gamle Andre Robinson. Han ble arrestert og dømt for aggressiv ondskap mot dyr.

drittsekk4

Katten, ved navn King, fikk seg noen vevskader etter å ha fløyet 6 meter opp i luften. Han ble behandlet hos ASPCA og har blitt helt fin igjen.

pus1

For bare 4 dager siden ble han gjort tilgjengelig for adopsjon. Ikke uventet ble den lekne kattungen adoptert umiddelbart.

pus2

Vi ønsker den 1 år gamle katten et langt og lykkelig liv i sitt nye hjem.

pus3

Via Reddit.

Dessverre ender ikke alle saker om ondskap mot dyr like godt. Hvert år dukker det opp tusenvis av saker om katter og hunder utsatt for vold.

King er en heldig katt og vi er glad for å se ham trygg i sitt nye hjem, i de kjærlige hendene til noen som vil gi ham kameratskapet han fortjener. (Og vi er også ekstremt glade for å se idioten i håndjern!)