Pappa får en dårlig magefølelse om sønnen – leier helikopter og oppdager det forferdelige.

Vi hører vanligvis om det sterke foreldreinstinktet som mødre har for barna sine, men det viser seg at fedre også har dette instinktet – som i dette tilfellet med pappaen Tony Lethbridge.

Tony er en far fra Australia hvis sønn, Samuel, ble meldt savnet 14. januar. Den dagen besøkte Samuel kjæresten i en nærliggende by.
pappa tony1
24 timer senere hadde ingen hørt fra ham, og familien Lethbridge fikk panikk. Tony og kona Lee rapporterte om forsvinningen til politiet, som bare sa at de skulle dra hjem og vente på ham – til deres store forferdelse.

Tony fortalte Sydney Morning Herald at politiet trodde han bare hadde stukket av, noe som ikke samsvarte med Samuels karakter i det hele tatt. Tony ble frustrert og bestemte seg umiddelbart for å ikke bare sitte og vente.

Tony følte at Samuel kunne ha kollidert med bilen i et område der en bil tidligere hadde krasjet. Føreren ble ikke funnet før fem dager senere på grunn av plantetettheten i området, og de døde til slutt på grunn av dehydrering.

Tony forsto at dette kunne ha skjedd, og at i så fall kunne Samuel bare bli funnet fra luften.

Han kontaktet Skyline Aviation Group og leide et helikopter for å lete etter sønnen. Siden Tony er redd for å fly, fløy broren Michael med piloten i stedet.

I løpet av ti minutter mottok Lethbridge-familien nyheter om at Samuels bil var funnet. Det viste seg at Samuel hadde krasjet bilen og at han hadde ligget der i nesten 30 timer.
pappa tony2
Den dehydrerte og skadde Samuel ble trukket ut av vraket av redningspersonell og ført til intensivavdelingen. Til tross for hans alvorlige skader, var Samuels tilstand stabil, og legene trodde at han snart vil komme seg helt.

På Facebook avslørte Samuels søster Megan at Skyline Aviation Group refunderte kostnadene for leie av helikopter (1000 australske dollar) til familien. Lethbridge-familien startet en online innsamling av Samuels vei tilbake.

Tony blir beskrevet som en helt i sitt forsøk på å finne sin savnede sønn, og det viser at både mødre og fedre har like sterke defensive instinkter angående barna.

Så trolig gjort av Tony, som lyttet til magefølelsen – som viste seg å være riktig!

Se mer i videoen nedenfor:

Ikke glem å dele dette for å hylle pappa Tony!