Hun ble overfalt, men det voldtektsmannen ikke visste, var at hun har svart belte i karate.

Det kunne ha endt ille for den 25-årige Taela Jade Davis da hun i fullt dagslys ble angrepet 9. mai i Melbourne, Australia. En mann angrep henne bakfra, kastet henne i bakken og prøvde å rive klærne av henne.

Men det mannen som forsøkte å voldta Taela ikke visste var at hun har svart belte i karate med over 15 års erfaring. Mens hun lå på bakken, forsvarsløs i mannens grep, sparket adrenalinet inn og hennes instinkter overvant frykten.

– Jeg nektet å være en av de kvinnene som blir angrepet og voldtatt når de går utendørs, sa hun ifølge Daily Mail.

– Jeg klarte å få løs benet fra hans grep og sparket ham så han mistet balansen. Men jeg skjønte straks at han aldri ville gi opp, så jeg bestemte meg for å prøve å skade ham så mye som mulig, sier Taela.

– Jeg slo ham så hardt jeg kunne i nesen slik at han begynte å blø, men han tok meg igjen. Så sparket jeg ham flere ganger i skrittet og magen mens jeg ropte om hjelp. Folk i nærheten hørte meg og skjønte hva som skjedde, noe som skremte mannen og fikk ham til å løpe vekk, fortsetter hun.

karate1

Hun avslutter historien på sin Facebook: «Jeg kom seirende ut av dette i dag og jeg er sikker på at jeg brakk både nesa og ribbeina hans. Kulene hans vil være både blå og svart, og han er utvilsomt mer sår enn jeg er.»

Taelas karatelærer er åpenbart stolt og glad for at hun klarte å forsvare seg og komme ut av denne forferdelige situasjonen rimelig uskadd.

Vi beundrer denne kvinnen for hennes mot og synes det er verdt å bringe dette videre. Voldtekt er dessverre et av de største problemene i moderne tid, og vi kan ikke spre for mye informasjon om det.

Alle mennesker har rett til å bestemme over egen kropp. Dette må stoppe, og vi kan bare gjøre det sammen!

Loading...