Hobbyseilere kan ikke tro hva de ser langt utpå sjøen. Det neste de gjør? Tårene renner.

Sjømenn tilhørende en seilklubb var ute og seilte langs kysten av Italia, da de gjorde en oppsiktsvekkende oppdagelse: En valp helt alene midt uti havet, en kilometer fra land!

Den lille gulaktige valpen oppdaget dem også og begynte å padle med labbene mot dem, og kjempet for å holde seg flytende.

Medlemmene av den gjeldende seilklubben hadde ingen anelse om hvordan valpen ble forvist på sjøen, men de visste at hun ville drukne uten deres hjelp. Hunden var synlig utslitt og bena hennes var trege.

I den dramatiske videoen nedenfor klarer mannskapet å manøvrere båten nær nok til valpen slik at en av dem klarer å trekke henne opp og ut av det iskalde vannet.


«Hun må ha svømt i timevis»

– Hun var synlig rystet, bena var nesten lammet av kulde. Hun skalv og gråt. Hun må ha svømt i timevis, sa seilklubbens formann, Massimiliano Cappa, til La Repubblica.

Seilerne begynte raskt å tørke henne og holde henne inntil kroppen for å varme henne opp. De ba om at en redningsbåt skulle komme og bringe henne tilbake til land.Alle var fortsatt forundret over hvordan valpen gikk tapt på sjøen, men de oppdaget senere at samme morgen hadde angivelig en hund ved navn Noodle falt over bord under en fergetur fra Napoli til øya Ischia.

«Gled ut av båndet»

Noodles eier, Mario Di Meglio, sier at han tok med seg den lille valpen hjem da hun gled ut av båndet og falt over bord. Da han varslet fergens mannskap, nektet de å stoppe og fortalte ham at valpen sannsynligvis allerede var druknet. Fergeselskapet har beklaget og har satt i gang en intern granskning av hendelsen.


Heldigvis for Mario og Noodle fant seilklubbmedlemmene henne rundt 30 minutter senere. Valpen har det bra etter hennes skremmende opplevelse og har blitt gjenforent med Mario.

Snakk om å være på rett sted til rett tid! DEL hva disse seilerne gjorde med familie og venner!

Loading...