«På tide å vise hvem jeg er nå» – hundepasser viser endelig ansiktet etter grusomt hundeangrep

hundepasser

CBS Mornings YouTube-kanal delte nylig en skremmende nyhetshistorie om Jacqueline Durand, en 22 år gammel kvinne som ble angrepet på sin første dag som hundepasser. Seere advares i begynnelsen av videoen om at deler av historien kan være forstyrrende.

Jacqueline er en universitetsstudent og erfaren hundepasser i Nord-Texas. På sin første dag som hundepasser i en forstad til Dallas, ble hun brutalt angrepet i ansiktet av to hunder hun tidligere hadde møtt og trodde var vennlige. Angrepet skjedde bare to dager før jul og en dag før hennes 22-årsdag.

Politikroppskameraopptak fra åstedet vises i videoen, med offiserer som nærmer seg huset og en hund som bjeffer og hopper på døren. En offiser kan høres si: «Jeg ser føttene hennes rett der.»

Hundene, Lucy, en schæferblanding, og Bender, en bokser/pit bull-blanding, holdt Jacqueline nede og rev av henne nese, ører, lepper og kinn ned til beinet. Den grafiske ettervirkningen av angrepet vises i bilder i videoen.

Førstehjelpsarbeidere brukte 37 minutter på å komme inn i huset og redde Jacqueline, som hadde mistet 30% av blodet i kroppen. Hun ble hastet til et traumesenter for akutt behandling.

Alarmen ble utløst av den åpne døren, ikke av at Jacqueline ropte om hjelp. Dette innebar at politiet ble varslet om angrepet før noen visste hva som hadde skjedd.

Historien er en skremmende påminnelse om farene som kan være knyttet til selv tilsynelatende vennlige hunder. Den fungerer som en advarsel til alle som vurderer å passe hunder de ikke kjenner så godt om å være ekstremt forsiktige.

Se hele historien ved å klikke videoen under: