Hjemløs mann holder bursdagsselskap for hundene sine

En parkgjenger er ute og nyter en varm kveld i Bucaramanga, Colombia, idet han ser en ung hjemløs mann med hundene sine som feirer et spesielt øyeblikk… Han fanger det hele på kamera.

Videoen har kapret hjertene til hundeelskere over hele verden. I videoen ser vi at den hjemløse mannen plassere papirhatter på hodet til de to hundene sine. Han drar frem en kake, tenner noen lys og synger lavt.

Etter å ha sett den kjærlige gesten, gikk forbipasserende bort til den unge mannen og fikk vite at han het Choco og at han arrangerte bursdagsfest for hunden sin, Shaggy, sammen med den andre hunden hans Nena. Choco fortalte vedkommende at han rømte fra et voldelig hjem og hadde bodd på gata i noen år.

Etter at videoen begynte å sirkulere på nettet, begynte noen gode samaritaner å besøke Choco og hundene hans i parken. De har gitt Choco mat og forsyninger og tatt med sine egne hunder for å sosialisere med Shaggy og Nena.

Det er så rørende å se hvordan Chocos demonstrasjon av kjærlighet til hundene hans har brakt nærsamfunnet sammen, noe som har ført til mer vennlighet og kjærlighet inn i livet hans. Med dette håper vi, med ytterligere hjelp og generøsitet, at Choco vil være på et bedre sted i livet sitt i veldig nær fremtid.