Søsken gjenforenes for første gang etter den fatale bilulykken som drepte foreldrene og lillesøsteren.

Den 7. april 2018 ble familien Clemens forandret for alltid.

Familien på syv var i nærheten av Sterling City, Texas, da de var involvert i en forferdelig frontkollisjon. Foreldrene Jim og Karisa og parets to måneder gamle datter Juliana, ble drept. Deres andre barn, Angela, Zachery, Wyatt og Nicholas overlevde, men ble kritisk skadd.

De tre eldste barna ble fraktet til et sykehus i Fort Worth hvor de ville begynne sin lange vei til bedring ..

8 år gamle Angela fikk alvorlig hodetraume, som etterlot henne i koma i en uke. Hun brakk også beina. Zachary på 5 brakk ryggen og fikk mange indre skader. Wyatt, 4, fikk flere slag og ble først delvis lam på venstre side.

Deres yngste bror, 2 år gamle Nicholas, ble behandlet på sykehuset for skadene hans og ble løslatt noen dager senere til pleie av en tante.

Hver av de har opplevd opp- og nedturer under sykehusoppholdet.

Da Angela omsider våknet opp, fortalte tanten hennes, Teresa Burrell, til TODAY at broren hennes var den første hun spurte om.

«Så vi visste at hun husket familien sin,» sa Burrell. «Det er veldig vanskelig med hjerneskade å vite hva som blir utfallet. Men vi er veldig håpefulle.»

Et spesielt øyeblikk som brakte håp for alle, var da de tre søsknene så hverandre for første gang siden den fatale kollisjonen.

«Det var det de virkelig trengte,» sa Burrell. «De var i sorg og trøstet hverandre.»

Under Zacharys bedring begynte han å vise tegn på depresjon. For å hjelpe til med å løfte humøret, holdt de en iskremfest. Til stede var hans storesøster Angela og lillebroren Wyatt.

”De sang dumme sanger, og det var som natt og dag. Han bare forbedret seg,” sa Burrell. «Alle de tre sammen løftet bare humøret. Han bare jublet.»

Da dagene ble til uker, fortsatte søskenflokken å forbedre seg, og veien til bedring ble gjort noe enklere takket være en innsamling som samlet inn nesten $300.000.

«Så mange gode mennesker, fra alle forskjellige slags trosretninger, har forent bønnene sine på vegne av disse barna, og vi har følt det,» sa Burrell. «Vi følte det som en familie, og vi har definitivt sett det hos disse barna. Vi har nettopp sett det. Det har bare vært et mirakel, og det har vært fantastisk.»

Siden bildene av Clemens-søsknene som gjenforenes gikk virale, har barna fortsatt å gjenvinne styrken.

I følge PEOPLE bor barna hos bestemoren, Susan Skillicorn, og mannen hennes. Burrell sa at selv om familien er usikker på hvordan Angelas hjerneskade vil påvirke henne, begynte hun og søsknene på en ny skole i september.

«Vi var på besøk, jeg vil si for halvannen måned siden… de løp rundt, og det var bare mye latter og mye lykke. Det er også triste øyeblikk, selvfølgelig, de savner foreldrene sine, de må trenge rådgivning – men fremtiden ser lys ut, de klarer seg så godt som kan forventes.»

Mens Clemens-søsknene ikke er helbredet, har de gjort utrolige fremskritt, overrasket familien og legene. Vi ønsker dem lykke til på deres utrolig vanskelige reise, men vi vet at de har et stort støtteapparat bak seg, og det er like viktig som behandlingene deres.

Del denne artikkelen for å vise din støtte og at du ønsker disse barna godt på vei til bedring.

Loading...