Etter årevis med prøving klarer kvinne endelig å overbevise villhund om å bli med i familien.

Mollybear hadde bodd på en tom tomt i syv år i Nashville i USA da Ryan først ble klar over løshunden.

Han la merke til hvor vakker hunden var, og da han visste at entreprenører ønsket at hunden skulle forflyttes fordi de planla å utvikle området, begynte Ryan å prøve å vinne hundens tillit. Hun besøkte Mollybear hver dag etter jobb og matet henne.

Det tok et par måneder før Ryan tjente Mollys tillit og kunne klappe henne. Så en dag dukket Mollybear opp i Ryans gate. Ryan begynte å mate Mollybear i hagen hennes i håp om at hunden ville bli, og det gjorde hun.

Mollybear satt ved enden av oppkjørselen og ventet på at Ryan skulle komme tilbake fra jobb, og da hun så henne, løp hun bak bilen tilbake til huset. Dette fortsatte en stund, til Ryan klarte å overbevise Molly om å bli med henne i bakgården. Derfra ble det gjort sakte, tålmodig fremgang. Det tok et år å nå en milepæl av tillit; at Molly lot Ryan kamme magen. Men ville hun komme inn?

På hvert trinn gjorde Ryan alt i Mollys tempo. Gjennom hele opplevelsen sa Ryan at hun har lært så mye om tålmodighet og vennlighet. Til gjengjeld deler Mollybear og Ryan et spesielt bånd. Å se hvordan Mollybear har åpnet seg og blitt en familiehund etter å ha tilbrakt så mange år helt vilt, er bare rørende og utrolig å se.

Del Mollybears historie med dine dyreelskende venner.