Hun spør mannen hvorfor han er hjemløs. Svaret hans treffer meg midt i hjertet.

I den vanligvis så solfylte byen Los Angeles, hadde de den siste tiden hatt uvanlige mengder med regn. Hjemløse Freddie Aguilar søker ly for regnet utenfor en butikk, og en ung kvinne som heter Gina Silva kommer i prat med ham. Hun spør ham hvorfor han bor på gata. Svaret til Freddie er så rørende at de publiserte det på Instagram:

freddie aguilar hjemløs

«Jeg bor på gata fordi jenta mi døde av livmorhalskreft i 2012. Når hun ble syk, kunne jeg ikke la henne være på sykehuset alene i 2 måneder for å kjempe mot sykdommen. Jeg mistet alt for henne, og jeg bryr meg ikke, for det var bare materielle ting. Det eneste jeg savner er henne. Hun het Flor Marlene Bryant. Når du mister materielle ting, så er det bare ting. Men når du mister noen du elsker, gjør det mer vondt enn noe annet.»

Freddie Aguilars skjebne er ikke uvanlig i USA, hvor selv korte sykehusopphold er kostbare, og kan sette folk i stor gjeld. Men den triste historien hans setter virkelig ting i perspektiv, og viser oss hva som er viktig her i livet: De vi elsker.

DEL Freddies historie og spre dette viktige budskapet til dine venner og familie!