Den utmagrede hunden leder mannen til en dør. Det som fins bak den er hjerteskjærende!

Når personalet fra et redningssenter i New Orleans oppdager en utmagret hund på gaten, reagerer de ummidelbart. Hun streifer omkring på en parkeringsplass utenfor et kjøpesenter, og ganske raskt oppdager man at hun mest sannsynlig har valper et sted.

Hun har et så stort behov for hjelp at hun ikke viser tegn til sjenanse, hun kommer med en gang de kaller på henne og viser de til huset der hun bor. Personene som fant henne blir forbauset når de innser at hun har et hjem ettersom hun ser ut som en hund som har vært hjemløs i lengre tid.

I huset blir de møtt av en mann som påstår han er eierens romkamerat, og han informerer de om at eieren sitter i fengsel og at de ikke får ta med seg valpene. Mens de planlegger neste skritt, tar de med seg hundemammen for gi henne litt velfortjent hvile.

Kort tid etter lykkes de med å overtale mannen som bor i huset om å overlevere de små valpene, og de reddes i absolutt siste sekund. Når den lille familien gjenforenes er det vanskelig å holde tårene tilbake!

Det er så tragisk at det fins så mange dyr som lever under forferdelige forhold, men hver gang en av dem reddes er det som balsam for sjelen!

Loading...