Denne misbrukte hunden trodde han fortjente å dø. Så beviste en familie det motsatte på vakkert vis.

Da Apolle ble funnet på et dyremottak, var han i dårlig forfatning. Ikke bare ebbet han ut fysisk, men han var i mentalt dårlig form etter mishandlingen han var blitt utsatt for. Du kan nesten se at han trodde han fortjente det.

Men en kjærlig familie bestemte seg for å gjøre en forksjell i valpens liv, og tok ham med seg hjem. Forvandlingen hans er ufattelig.

På dyremottaket var Apollo så vettskremt at han ikke kunne se noen mennesker i ansiktet. Han trodde han burde dø.
apollo1

Etter å ha sett ham i buret, nektet én familie å gi ham opp… Til tross for at veterinærene sa at valpesyken hans var så ille at de bare skulle la han dø.
apollo2

Kort tid etter at de reddet han, kunne hans nye eier fortelle:

Vi tok ham med hjem og vi ga ham mat og en seng – alt en valp ønsker. Du skulle sett hvor glad han var da vi matet ham de første månedene.

Han ble helt frisk igjen fra sykdommen. Sakte men sikkert ble han den beste hunden, selv til tider veldig kosete. Hans favoritt-ting på planeten er våre morgenturer.

Han er kjærlig, trygg og søt – en perfekt familiehund.

Han er vår lille dachshunds beste venn i hele verden. Sist vi fikk en baby, og fra det øyeblikket vi tok vår baby hjem, adopterte Apollo barnet som om han var hans egen valp.

Kilde.

Noen hunder trenger bare en sjanse – de vil vise deg hvor fint livet kan være. Del hvis du mener at dyremottakshunder fortjener en ny sjanse til å oppleve glede.

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...