Alenemoren bor på et herberge for hjemløse. Når sjefen hennes sier DETTE, kollapser hun i sjokk.

Angel trodde det var en vanlig dag på jobben. Hun trodde hun skulle lære opp en nyansatt i selskapet, men i virkeligheten var det konsernsjefen som var undercover.

Angel ante ikke noe, fordi filmteamet sa de spilte inn en dokumentar. Administrerende direktør Mitchell Model barberte hodet, grodde en bart, og brukte briller for å ikke bli gjenkjent.

Som de fleste single mødre trenger Angel en hjelpende hånd til å takle tøffe tider, og det er akkurat det hun får her. Målet med TV-programmet «Undercover Boss», er å finne ut hvordan de ansatte virkelig jobber, og noen ganger ender det opp med at folk sparkes på grunn av dårlig oppførsel. Men i de fleste tilfeller, slik som dette, innser lederne hvor mye bedre deres ansatte virkelig fortjener. Dette var tilfellet for Angel.

«Jeg elsker denne jobben… men det har ikke alltid vært slik,» innrømmer Angel. Da hun var 25 ble hun gravid og mistet sin gamle jobb som restaurantsjef.

«Vi har vært hjemløse i lang tid. Vi bor i et herberge for hjemløse nå», sier Angel til den hun tror er den nyansatte personen hun lærer opp. «Men det spiller ingen rolle, jeg ønsker ikke at du skal synes synd på meg.»

Angel forestilte seg aldri at hun akkurat fortalte alt til mannen som har makt til å forandre alt. Mitchell ble rørt til tårer da han hørte om Angels situasjon og var helt forferdet over at hans selskap ikke betaler nok til at deres ansatte har råd til et hjem.

I den store åpenbaringen på slutten forteller han Angel hvem han egentlig er, og avslører at Angel forfremmes til assisterende butikksjef, og dermed får en lønnsøkning på 14.000 dollar per år, som er i underkant av 100.000 kroner. Angel bryter sammen når hun hører dette – men det er ikke over ennå.

Hun vil også motta en skattefri sjekk på hele 250.000 dollar, som tilsvarer ca. 1,5 millioner kroner, som hun nå skal kjøpe et hus for, til seg selv og sine barn. Angel kollapser i tårer på gulvet, og vi forstår hvorfor. For en flott og velfortjent overraskelse!