Merkelig hund vandrer stadig inn i hjemmet hennes for å sove. Så, en dag, har han med seg en lapp…

I historien nedenfor møter vi en kvinne som til stadighet får besøk av en snill hund, som alltid legger seg til å sove på samme plass på gulvet hennes. Når han våkner, reiser han seg og forlater kvinnens hus, bare for å komme tilbake neste dag for å gjenta samme prosedyren.

Én dag bestemmer kvinnen seg for å feste en lapp til halsbåndet hans, i håp om et svar. Da han kom tilbake neste dag, fikk hun endelig vite sannheten…

Vi fant denne historien på internett – og selv om vi ikke kunne spore opp historiens originale kilde, var den simpelthen for god til ikke å dele. Les nedenfor for å finne ut hva som skjedde videre.

En gammel og tilsynelatende trett hund kom luntende inn i hagen min. Halsbåndet og den runde magen avslørte at denne hunden kom fra et hjem som tok seg godt av han.

hund1

Hunden virket rolig og grei. Den kom bort til meg og jeg klappet den på hodet. Når jeg skulle gå inn igjen fulgte han etter meg. Jeg lot han bli med inn. Hunden snuste litt rundt i gangen før den fant seg et hjørne hvor han sovnet. En time senere våknet han og gikk til døren, jeg åpnet opp og han gikk sin vei.

hund2

Den neste dagen kom han tilbake. Hilste på meg, gikk direkte inn i huset og la seg til å sove på samme plassen som dagen før. Også denne dagen sov han rundt en time. Dette pågikk hver dag i flere uker.
hund3

Jeg ble selvfølgelig nysgjerrig på hva dette kom av, så jeg festet en lapp til halsbåndet. «Skulle gjerne vite hvem som er eieren til denne nydelige hunden, vet du hvorfor han kommer til meg hver eneste dag for å ta seg en lur?»
hund4

Neste dag kommer han som vanlig tilbake. Det var festet en ny lapp på halsbåndet. «Denne hunden bor i et hus med seks barn. To av dem under tre år – han forsøker bare å ta igjen tapt søvn! Kan han få komme i morgen også?»

merkelig hund

Barn som vokser opp rundt hunder er heldige som har slike kjærlige, firbente familiemedlemmer til å passe på seg. Men noen ganger, akkurat som med foreldre og foresatte, kan våre pelskledde følgesvenner trenge en liten pause fra kaoset som kommer med å oppdra barn.

Hvis denne bedårende historien fikk deg til å smile, DEL den gjerne med dine venner på Facebook!