I 10 år sparte denne mannen opp penger. Grunnen? Helt fantastisk.

En mann brukte 10 år på å spare penger nok til å kjøpe seg en varebil som han kunne bruke som en dyreambulanse for å hjelpe omstreifne og hjemløse hunder og katter i byen Palu i India.

Balu tilbyr sine tjenester til kjæledyrseiere, men også til dyreredninger og frivillige organisasjoner som trenger syke og skadde hunder og katter som blir tatt med til veterinærsjukehus, dyrehjem og noen ganger til hans eget hjem, hvis det ikke er plass til dem andre steder.

«Jeg holder 5 til 6 herreløse hunder hjemme – noen med knuste ben og poter – hvis det ikke er plass på krisesentre,» sa Balu i videoen av Open Road India.

Da han først startet, var han ikke sikker på hvordan ting skulle utvikle seg. «Til å begynne med var jeg litt redd for hunder,» sa Balu.

I sin tid med å redde kjæledyr, har Balu lært å rense et såret dyrs sår og gi dem medisiner til det punktet hvor veterinærer og dyreorganer overlater mange av dyrene sine til hans omsorg. Han har også et spesielt preg når det gjelder å fange herreløse hunder. «Den største jobben med å redde er å kunne håndtere og fange hunden,» sier en av dyreredningsmennene som jobber med Balu. «Så han gjør en god jobb.»

Balu tjener inntekter for å forsørge seg selv og sin kone ved å belaste kjæledyrseiere og frivillige organisasjoner rundt 15 cent per kilometer for å føre dyrene sine til legen. Hans arbeid blir satt stor pris på av dyrevennene han hjelper, selv om ikke alle liker arbeidet han gjør. Mange ser hjemløse hunder som skadedyr og kritiserer ofte Balu for å redde dem.

Men det hindrer ham ikke i å fortsette å gjøre det han gjør. Han sier: “Nå er dette livet mitt, jeg kan ikke forlate dette. Jeg vil fortsette å gjøre dette for alltid.”

Se hele Balus historien i videoen nedenfor.

DEL Balus heltemodige innsats for å vise folk at det finnes faktisk engler på jord.