Et par ser denne stakkaren i veikanten. Men følg med når de går bort for å hjelpe ham…

Dean og Samantha fra Pennsylvania så et bilde på internett: En brunbjørn hadde klart å feste hele hodet sitt fast en metallbøtte, og kom seg ikke løs. Jo mer panikk bjørnen fikk, jo hardere satt bøtten fast. Og da de fant ut at bjørnen hadde satt fast i bøtten i over en måned, visste de at de måtte gjøre noe – og det litt brennkvikt.

Man skal i utgangspunktet være forsiktig med å nærme seg bjørner, spesielt hvis de er i en utsatt posisjon. De kan fort ty til vold hvis de føler seg truet. Men Dean bestemte seg for at de måtte finne bjørnen og hjelpe den, ifølge YouTube-beskrivelsen. «Videoen er dokumentasjon på eventyret vi hadde.»

Dean og Samantha gikk sammen med noen andre for å befri denne bjørnen fra bøttetorturen. Bare vent til du ser hvor langt disse reddende englene er villig til å gå for å hjelpe det livredde dyret. Etter å ha prøvd å trekke bøtten av til ingen nytte, måtte den heroiske gjengen ty til noen seriøse verktøy, og satte dermed seg selv i en meget prekær situasjon. Jeg vet at jeg ikke ville ha vært modig nok til å prøve å holde nede en bjørn som følte seg så redd og truet.

Til slutt fikk de den av. Bjørnen kunne endelig løpe fritt i skogen igjen, takket være disse heltenes innsats. La dette være en lærepenge til oss mennesker om at søppel ikke hører hjemme i naturen! Se den utrolige, og ikke minst heltemodige redningsaksjonen i videoen nedenfor:

Etter denne videoen spredte seg viralt, etablerte Dean og Samantha en redningsorganisasjon for å fortsette å redde livet til dyr i nød. Hvor fantastisk er ikke det?

Vennligst del denne utrolige redningen med alle dine Facebook-venner!