Skummel villkatt varmes når fostermoren hjelper ham til å føle seg bedre.

En redd og aggressiv villkatt prøvde til stadig å bite fostermoren sin – til hun fant ut hvorfor han var opprørt… og han bestemte seg for å holde henne i hånden ♥️

Da en eldre kvinne måtte flytte til et omsorgshjem, etterlot hun 13 katter som hadde bodd under tilhengeren hennes. Det var midt på vinteren i Saskatchewan i Canada, og villkattene ble ikke lenger matet, så folk fra SOS Prairie Rescue kom ut og reddet dem. Blant kattene var en som het Eyeore.

Eyeore dro hjem med Marcia for å bli fostret, men hun oppdaget snart at han ikke var så altfor vennlig. Faktisk kunne han være litt skummel til tider. Hun hadde gitt ham en stor, privat plass, men han ville bare komme ut av hiet når hun ikke var i nærheten. Og hver gang hun strakte seg etter ham, hveste og fektet han etter henne.

Men Marcia ble ikke avskrekket. Hun tok på seg to par hansker og satte ut for å vinne Eyeores tillit. Det var under en av rehabiliteringsøktene deres at Marcia la merke til noe da Eyeore åpnet munnen. Marcia kunne se at han hadde råtne tenner – ikke rart at han ikke ville at noen skulle røre ham!

Etter operasjonen roet Eyeore seg veldig ned og det skjedde en stor forandring i ham fordi han ikke lenger hadde vondt. Han så frem til at Marcia tilbrakte tid med ham og til og med la labben på henne når hun var i nærheten! All Marcias innsats ga resultater, og etter 84 dager var Eyeore endelig klar for et evig hjem.