En fotograf så en merkelig jente på busstoppet. 17 år senere forventet han aldri DETTE.

Rick Guidotti var en berømt og anerkjent fotograf som tok bilder av verdens vakreste mennesker, bl.a. Cindy Crawford. Men én dag skulle et tilfeldig møte forandre alt. Han så en slående jente på busstoppet med lys hud og hvitt hår. Hun hadde albinisme. Rick spurte om han kunne ta bilde av henne, men hun sa nei. Han gikk hjem og begynte å researche albinisme og andre genetiske forskjeller.

I 1998 valgte Rick å trekke seg fra moteverdenen. Han grunnla Positive Exposure, en organisasjon som bruker fotografi og video til å forvandle den allmenne oppfatningen av mennesker som lever med genetiske, fysiske og atferdsmessige forskjeller – alt fra albinisme til autisme.

I videoen nedenfor vil du møte bare et fåtall av Ricks vakre modeller som beviser at skjønnhet ikke bare eksisterer på forsidene av moteblader, inkludert den lille jenta han møtte på busstoppet for 17 år siden. Og bare vent til du hører fra moren til en liten gutt som Rick fotograferte, idet hun tårefull proklamerer at: «Det var første gang jeg opplevde noen fortelle meg hvor nydelig han er.»

Del denne kraftfulle videoen og budskapet med dine venner på Facebook.