Sinte MC-folk går ut på jakt etter mobbet tenåringsgutt. Da møtes 13-åringen av dette.

Zane Omlid er en ung tenåring fra Minnesota, USA. Han har ofte blitt mobbet, fornærmet, gjort narr av, og til og med slått av noen av sine skolekamerater. Hans tid på skolen har på ingen måte vært lett, selv om foreldrene hans gjorde alt for å stoppe oppførselen.

Da hans historie ble kjent, nådde den en gruppe av Hell’s Angels-medlemmer som bestemte seg for å ta en motorsykkeltur. Siste mai kom gruppen som heter «South’s Angels Bikers Against Bullies» for å overraske ham, og hele nabolaget ble overrasket.

Reportere var på plass for å rapportere fra arrangementet, og i videoen under ser vi øyeblikket da Zane oppdager motorsykkelen.

Greg Carson, gruppens leder og den som tok initiativ mot mobbere, ropte Zanes navn til han kom ut, og Zane er helt overveldet over antall mennesker som står nå foran ham for å vise ham støtte.

I videoen nedenfor ser vi reaksjonene fra alle som deltok på spesialmøtet, inkludert Zanes mor, som vitner om hva disse menneskene gjør for sønnen hennes. Vennligst del denne artikkelen videre for å spre meldingen: Stopp mobbing!