Forvist og forlatt villhingst velger å stole på kvinne. Vennskapet deres redder livet hans.

En ung villhingst ville ha hatt et kort og ensomt liv hvis han ikke hadde blitt oppsøkt av en kvinne som ga ham omsorg og en ny familie.

Villhingsten Surfer Dude ble forvist av sin far og etterlatt alene og isolert. En empatisk kvinne ved navn CJ observerte de ville hestene i området sitt da hun la merke til hingsten som ble jaget bort av faren sin og utestengt fra flokken. Hun bestemte seg for å redde ham.

Gjennom en lang prosess med mangfoldige måneder med besøk, klarte CJ gradvis å bygge tillit med Surfer Dude, og fikk privilegiet til å klappe ham og klø ham på ryggen. Han tillot til og med at hun passet på ham mens han sov.

En stund senere fikk CJ den forferdelige nyheten om at Surfer Dude hadde skadet benet sitt, og hun fryktet det verste. Men CJ skulle snart lære at hingsten var «for sterk til å gi opp». Surfer Dudes urokkelige ånd og CJs støtte hjalp ham med å komme seg.

Nå nyter Surfer Dude livet som en tam hest med en ny hestefamilie, omgitt av fellesskap og tilhørighet. Se Surfer Dude sin redning og reisen hans til å finne sin nye familie i videoen nedenfor:

Takket være CJ er ikke Surfer Dude alene eller stresset lenger. Han elsker å være en tam hest og har en gruppe hestevenner.