En våt, skjelvende valp døde nesten i denne kanalen. Men se dette til helt på slutten.

Dyreredderne i Hope For Paws er på’an igjen, og strekker seg som vanlig langt for å redde de sykeste, reddeste og misbrukte hundene i LA-området.

Denne lille hunden ble kastet 10 meter ned i en kanal, men ikke før en hjemløs mann kuttet av foten hans. Den lille hunden ble etterlatt i kanalen i to dager med ubeskrivelig smerte, mens den ventet på det som så ut til å være en uunngåelig slutt.

Hope For Paws mottok nødanropet, hvor de ble fortalt at noen hadde sett den lille hunden skjelvende i elven.
jordan1

Den lille hunden var helt klart i dårlig forfarning da de ankom. Han var så redd at han ikke kunne bevege seg i det hele tatt.
jordan2

Etter å ha klatret ut fra kanalen med den skjøre lille valpen, valgte redningsmennene å døpe ham Jordan, mens de fraktet ham forsiktig til sykehuset.
jordan3

Jordan var for svak til å gjennomgå noen omfattende kirurgiske inngrep, så han ble gitt væske og fikk bandasje til han hadde opparbeidet seg nok styrke.
jordan4

Han led av skabb, underernæring, og bakterielle infeksjoner. Doktoren sa det var et mirakel at han overhodet var i live.
jordan5

Ved dag 3 var han sterk nok til et bad…
jordan6

Og neste dag ble han gitt en blodoverføring. Snart nok gjennomgikk han operasjonen han trengte for sin amputerte fot. Og så bar det avsted til sitt fosterhjem…
jordan7

Hvor han, med én gang, begynte å blomstre. Han har virkelig den søteste personligheten.
jordan8

Han ble raskt venner med sin senior-fostersøster.
jordan9

Gjennom fysioterapi og MASSE kjærlighet, har Jordan vokst seg sterkere hver dag.

Se selv nedenfor hvor bra han ble igjen. Men jeg må advare deg om at det falt en tåre eller tre, da jeg så denne videoen.

Jeg kan fortsatt ikke fatte hvordan noen kan være så hjerteløs at de vil påføre så mye smerte på en harmløs og kjærlig valp som dette. Vurder gjerne å foreta en donasjon til Hope For Paws (eller din lokale dyrebeskyttelse) for å hjelpe dem med å redde flere hunder som Jordan. Det er verdt det.